träning, trött och tidig kväll.

Datum: 2010-08-26 - Tid: 20:16:12 - Kategori: Babbelbyxa
Idag i skolan hände inte så mke, fick veta att Ellen (min engelskalärare) läser min blogg :D
På hemkunskapen fick vi böcker och sånt. Sen fick vi veta att vi ska sysselsätta oss med ett projekt kallat "bostaden" i höst. Det går typ ut på att man får en ritning på en lägenhet, och så ska man inreda och skriva upp allt som man ska ha i lägenheten, allt från säng till bestick typ ;) Och allt detta ska kosta max 30 000:- Det är dock inte lika kul, men men, vi löser nog det ;) Eftersom att jag tkr om inredning och så, så kommer detta bara vara kul!
Imorgon ska jag antaglien på NRJ in the park med Jossan och Sofia, beroende på vädret. Egentligen skulle jag sovit hos Dackner, men han skulle på middag hos ngra, så det blir inget av det, men vi skulle ses snart ändå tror jag (:

Nästa helg är det dags för Kortedala cup också. Det ska bli kul! Längesen man spelade matcher nu alltså :/ Men men, det är vad det är. Lycka till på Flickträffen iaf alla duktiga tjejer!
Puss.


Denna mycket älskade Konfa-tröjan hade jag på mig idag. Pallade inte klä på mig ordentligt så jag gick omkring i hålabäcks lokaler med denna tröja och ett par svarta joggingbrallor. Soft.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback