Näckros

Datum: 2010-08-31 - Tid: 22:09:11 - Kategori: Fotografi


Friends are like flowers, picked especially by hand.

puss.

Zumba-shaaakiee!

Datum: 2010-08-31 - Tid: 21:32:09 - Kategori: Babbelbyxa

Precis klar med matten. Har tagit en go dusch efter träningen också. Vi tänkte ha lite kul o gå på Zumba-dance som uppvärmning. Det var riktigt kul! Man typ shakade hela kroppen, det kändes inte så jobbigt då, men svettigt var det x)



Imorgon ska jag till skolan först, sen blir lite shopping med ida, och efter det gymmet.
puss hej <3

Plugga.

Datum: 2010-08-31 - Tid: 16:09:48 - Kategori: Babbelbyxa
Japp, kom hem för en stund sen, har precis ätit och nu ska jag sätta mig och plugga matte, engelska och kemi.



At first I had my doubts,
now I don't.
They're all gone by the wind.

puss.

What is love, baby don't hurt me, don't hurt me no more.

Datum: 2010-08-30 - Tid: 21:45:05 - Kategori: Babbelbyxa
Vad är kärlek egentligen?
Att vara kär, när det spritter i hela kroppen o man får fjärilar i magen bara man tänker på killen eller tjejen. Det är att vara kär. Om den man är kär i, är kär i en, är det kärlek då? Är det det enda som krävs, att vara kär? Behövs det inget mer, så hade det varit busenkelt. Kärlek trodde jag var ett löfte mellan två personer. Att man älskar varann. Det säger jag bara till folk jag verkligen tycker om och älskar. Annars tappar ordet älska meningen. Det finns ingen betydelse i de tre fina orden då. De tre ord alla vill höra. För att känna att man räcker till, att man duger som man är. Att någon älskar en, så som man älskar den andra. Är det kärlek? Eller är det något helt annat? En god vän till mig och hennes pojkväns förhållande tog precis slut. Tårar och svek. Är det värt det? Är det värt att bli så sårad som min vän blev för kärlekens skull? Jag vet ärligt talat inte om jag vill offra så mycket, när man får se kärlekens baksida. Slutet på ett förhållade då man var så lycklig, så glad vid bara tanken på pojk- eller flickvännen. Slutet på allt det lyckliga, för att bli utan allt det man hade tillsammmans med den man älskade. Det är svårt att glömma någon som gav dig så mycket minnen tror jag. Vänskap förresten, är det också en slags kärlek? Jag älskar mina vänner och min familj över allt annat, det finns inte något bättre än mina riktigt bra vänner. Men den man sen älskar som sin pojkvän, borde inte det också vara ens bästa vän? Vissa killar klagar på att man vill gå långsamt fram, vissa tjejer är pang på. Träffas två-tre gånger och sedan är dom tillsammans. Utan att veta nästintill någonting om den andre. Är det rätt? När man knappt träffats, och inte känner varann. När man vet alla dåliga vanor den andre har, alla små knasiga grejer den andre gör. Som om han eller hon smörar mackan upp-och-ned, bara sånna saker kan man veta utantill om man känt personen länge. Jag kan inte säga att jag sagt Jag älskar dig utan att mena det, för det har jag. Det är inte bra, men från och med idag, så har jag insett hur mycket skada som de tre orden kan göra, när man säger något man inte är helt säker på, eller har blivit osäker på. Men kärlek är fint. Det är det.

Det var kvällens åsikter, kände att jag behövde skriva av mig lite.
puss.

Fjällbacka

Datum: 2010-08-30 - Tid: 18:00:45 - Kategori: Fotografi
Hej igen! Fick för mig att jag skulle lägga upp något på min kära blogg för er kära läsare (:
Fixade till lite bilder från sensommarweekenden i Fjällbacka! Hope u like it, I do (:







träning nu.
puss.

30 Augusti.

Datum: 2010-08-30 - Tid: 07:49:22 - Kategori: Babbelbyxa
Good morning sunshines!
Idag är det soligt och fint väder ute, tyvärr så är det bara 8 grader.... iofs. Men fint ändå ;D
Ska börja klä på mig nu, måste åka med bussen som går tjugo över åtta, fastän jag börjar kvart över nio. Segt.
Det blir ett par jeans och sebago-tröjjan för dagen tror jag (:

 
Hittade denna fina höstsak på h&m's hemsida. 249:- går den på. Tror jag ska leta upp den i affären ^.^



Update; såg att jag blivit länkad av sofia som veckans blogg! tack gumman! (: <3

puss.

Vart tog den där ångesten vägen?

Datum: 2010-08-29 - Tid: 21:52:54 - Kategori: Babbelbyxa
Ja ni, det undrar jag faktiskt nu. Varenda söndag förra skolåret fick jag vad jag kallar för söndagsångest. Förra söndagen likaså. Idag? nej, ingenting alls. Vad händer? Jag tror helgen var allderles för bra för att jag ska få ångest över att slösa bort dessa två dagar, för det har varit grymt, o all ledig tid jag haft nu, har jag verkligen tagit vara på! <3 Jag tror det är viktigt, annars får man den där klumpen i magen.

Sitter nu och håller på med hemkunskapsarbetet, Man "får" 30 000:- att inreda en lägenhet för, och då ska man köpa allt från äggkoppar till städutrustning. Jag blir nog tvungen att skippa dom där fina kuddarna från Lexington och den fina marinblå filten från Gant, iallafall i detta arbetet. Och därför är det ju tur att H&M Home finns! ;)



Nu blir det sängen för min del. En ny skolvecka på g. Känns bra, godnatt!
Puss.

sova över (:

Datum: 2010-08-29 - Tid: 17:38:08 - Kategori: Babbelbyxa
Ja, det låter ju kul tänke ni! ;)
Det kan jag säga att då tänker ni helt RÄTT! Igår kväll vid typ halv åtta bar det av till Dackner,
där var vi; Oskar, Anton, Emma, Sara, Johanna, Kajsa, Dackner och jag. Vi tittade på filmer och hade det allmänt gossigt. Vi somnade väl vid fem halv sex typ. Tack för natten och allt mys! Idag käkade vi frukost hos Dackner, och sedan kollade vi lite till på Saw IV & Saw V.  Riktigt hemska filmer det där ;o Jag, Emma och Kajsa tog oss även denna söndag en sväng till vårt favvisplace; Meddo! För en solstund på tio minuter som var riktigt skön!

..Ett antal mkt seriösa bilder från kvällen/natten/dagen efter ;) 


Nu ska jag beställa lite metallplattor till smycken!
Pussar.

When you are in love, you can't fall asleep, because reality is better than your dreams..

Gymmet med sofia och shopping.

Datum: 2010-08-28 - Tid: 18:42:49 - Kategori: Babbelbyxa
Hej hej!
Idag var jag på gymmet med Sofia i typ två timmar :O Asbra ! vi hann med allt, och man känner redan träningsverken komma ;) Gött mos (a)
Efter träningen åkte jag mamma och Louise (syster min) och shoppade. För mig blev det ett par löparbrallor, handbollsskor - haha, likadana som förra året, samma storlek och allt x') och en ny sporttop i rätt storlek.


handbollsskor Asics / team sprtia - 1095:-


sporttop StayInPlace / intersport - 400:-


löparbrallor Nike / intersport - 400:-

Nu måste jag dra, ska äta och sen blir det att cykla iväg hem till Gustav, för att spendera natten med massa mys där.
puss och kram.

Fredagen sa bara poff!

Datum: 2010-08-28 - Tid: 10:02:44 - Kategori: Babbelbyxa
Nu har jag tid och blogga, faktiskt ^^ Igår efter skolan var det bara hem och byta om för att sedan puttra fram på Jossans rosa retro-moppe till Kungsbacka. Där vi bytte om igen, för det regnade mer än mest igår. Vi fick skjuts av hennes pappa in till nordstan. Mkt snällt (: Vi åt kycklingsallad inne på Paprika. Så grymt god! har man inte provat att äta den någongång, så måste man verkligen göra det!

Efter det gick vi omkrig lite, sen bar det av till Liseberg där vi fick köa för att komma in -.- Eftersom att vi inte direkt räknat med att typ hela göteborg skulle dit, såkom vi väl lite för sent, så vi missade Erik Hassle. Den jag kom dit för att se. :'(  Men men, i övrigt bra artister som vi såg. Mohobi var grym live, och Rasmus Seebach likaså.
Påväg ut från Liseberg hör jag massa tjejer som bara skriker "Andreeeeeeaaaaaaaaas! Heeeeeeeeeeej Andreaaaaas" Och då undrade jag ju vem denne Andreas var. När jag tittade mig omkring, så ser jag att Andreas Wijk står en meter framför mig. Omfg! Denne 17-årige kille som är en av de snyggaste killarna i världen, och så grymt duktig på att sjuga. Killen vars blogg ligger i min favoritblogg-lista! Jag kan ärligt säga att jag blev helt till mig x')



Snyggingen står i mitten, för er som inte fattade det ;)
Här har ni ett filmklipp med honom ;


puss.

That is just the way it is.

Datum: 2010-08-26 - Tid: 21:28:27 - Kategori: Qoute

H&M höst

Datum: 2010-08-26 - Tid: 20:53:04 - Kategori: Fashion and beauty


Eftersom att det tyvärr är på väg till höst nu, och jag inte kan göra ngt åt det, så tänkte jag slänga ihop ett inte allt för mörkt kollage med fina höstkläder från h&m, denna hösten har dom faktiskt riktigt fina grejer som passar ypperligt bra tillsammans med min cognac-färgade skinnjacka från Jofama By Kenza.

puss.

träning, trött och tidig kväll.

Datum: 2010-08-26 - Tid: 20:16:12 - Kategori: Babbelbyxa
Idag i skolan hände inte så mke, fick veta att Ellen (min engelskalärare) läser min blogg :D
På hemkunskapen fick vi böcker och sånt. Sen fick vi veta att vi ska sysselsätta oss med ett projekt kallat "bostaden" i höst. Det går typ ut på att man får en ritning på en lägenhet, och så ska man inreda och skriva upp allt som man ska ha i lägenheten, allt från säng till bestick typ ;) Och allt detta ska kosta max 30 000:- Det är dock inte lika kul, men men, vi löser nog det ;) Eftersom att jag tkr om inredning och så, så kommer detta bara vara kul!
Imorgon ska jag antaglien på NRJ in the park med Jossan och Sofia, beroende på vädret. Egentligen skulle jag sovit hos Dackner, men han skulle på middag hos ngra, så det blir inget av det, men vi skulle ses snart ändå tror jag (:

Nästa helg är det dags för Kortedala cup också. Det ska bli kul! Längesen man spelade matcher nu alltså :/ Men men, det är vad det är. Lycka till på Flickträffen iaf alla duktiga tjejer!
Puss.


Denna mycket älskade Konfa-tröjan hade jag på mig idag. Pallade inte klä på mig ordentligt så jag gick omkring i hålabäcks lokaler med denna tröja och ett par svarta joggingbrallor. Soft.

Bevisat.

Datum: 2010-08-25 - Tid: 22:15:06 - Kategori: Babbelbyxa
Handboll är bättre än fotboll. Nu är det för sjuttan till och med bevisat. ;)
På fångarna på fortet iofs. Men ändå. (:

Mor min tycker jag ska kojsa nu, jag håller med henne, för en gångs skull. Riktigt trött ikväll, Och skolan börjar klockan åtta och tjugo. Dvs gå upp vid sju - bussen går tjugo i åtta. Lucky me!

Godnatt alla söta barn!
Måste bara tipsa om låten So do you - Hoffmaestro. Så sjukt bra!<3
puss.



gemäj sommaren tebax!
morgondagens väder; solmoln - 17 grader :O :D

Utedag... :')

Datum: 2010-08-25 - Tid: 08:54:01 - Kategori: Babbelbyxa
Japp, det ska det troligen vara idag, inte för att det kommer bli särskilt lyckat, med tanke på vädret :s
Men ändå, en dag utomhus skadar väl ingen? eller ;) Med tanke på hur "skönt och blåsigt väder" det är ute, så kan det inte bli annat än... intressant^^

Detta blev dagens outfit iaf. (:

jeans - cubus
skjorta - monki
linne - american apparel
halsband - ner yorker
rosett - melrose&co.

Nu ska jag äta en kiwi, och sen bär det av till skolan.
Puss.

Bootsen

Datum: 2010-08-24 - Tid: 21:23:08 - Kategori: Fashion and beauty
Hejhje!
Tre varianter av en och samma sko. Otroligt vad skillnad det kan vara. Bootsen från Hope är to die for!


Lyx, medel och budget.
Från vänster ;
Hope 3700:-
Bianco 549:-
Skopunkten 399:-

puss.

So far. So good.

Datum: 2010-08-24 - Tid: 17:30:16 - Kategori: Qoute

Magen som gör mig illa.. :(

Datum: 2010-08-24 - Tid: 16:36:27 - Kategori: Babbelbyxa

Hej hå!
Skoldag var det idag med. Vart riktigt trött på sista lektionen, dvs svenskan. Var väldigt nära sömnen där kände jag :s och detta är bara i början av terminen, hur skall detta gå x')

Efter skolan skjutsade Ida mig till Röda korset. För vi ska göra en asrolig grej i skolan (!?) där man tyå "får" ett par jeans och styla / göra om hur man vill! :D Men det såg inte ut som att det fanns så mycket jeans där, så jag köpte ett par på röda korset för 30:-. Tänkte antingen försöka lyckas fixa snygga riktigt slitna boyfriendbrallor, eller göra shorts utav dom! :D Vi får se vad det blir !
Skall iaf ha nitar, blommigt tyg och spets på dom. Det kommer bli så grymt bra om det blir så som jag tänkt mig (a)

Nu har jag ASONT i magen, har haft det sen handbollen i skolan idag. :( Så jag vet inte om jag ska träna idag, för jag knappt gå. :(



Puss.

little boy, big plans.

Datum: 2010-08-23 - Tid: 22:29:13 - Kategori: Fotografi


Lekte lite med bror min, och jag fick äran att ta en bild på honom, hohoho, skumt jag vet ^^ det var det som var meningen. Vad tycks?
puss.

Drip drop.

Datum: 2010-08-23 - Tid: 21:57:03 - Kategori: Qoute

Cosy autumn

Datum: 2010-08-23 - Tid: 17:53:53 - Kategori:

Hej hej!
Höst utanför fönstret nu faktiskt. Man känner hur det blir mörkare och mörkare.
Idag var jag även i skolan. Tre läxor bara idag. Ett stort no-prov som vi fick reda på ska ske på sex veckor också. Segt. Men men, hann iaf iväg med bussen hem halv fyra. Kom hem, och direkt ut på gräsklipparen. Satt där i en och en halv timma. Klar nu, och har ätit. Nu blir det att gå upp till bussen igen ( tack du som kom på kollektivtrafiken^^ ) och iväg med Zaman på träning.

Sugen på att köpa detta mysset från Cubus. I och för sig så ska jag spara pengar till N.Y. Men ett mysset behöver väl alla ? eller ? ;)

tröja 249:- brallor 249:-

Nu ska jag byta om. Ha det bra.
puss.

23 Augusti 2010

Datum: 2010-08-23 - Tid: 08:32:00 - Kategori:


dagens. Fotografering blir det också.

peacetröjan - saint tropez
shorts - avklippta baggy (gt)
armband - mq
klocka - regal/ur&penn
örhängen -  <3
halsband - efva attling
+ rosa skor - chipie och jofamajackan ;)

nu ska jag springa upp till bussen ;)
puss.

Söndagsångesten

Datum: 2010-08-22 - Tid: 21:48:21 - Kategori:
God kväll, Nu kommer den. Söndagsångesten som möter en varje söndag då det är en skolvecka efter. Söndagen som säger att det är slut på den roliga för denna gång, och att man får vänta till nästa helg med att ha roligt igen. Fem dagar i skolan att ta sig igenom, men fan, efter det ja då smäller det! Då ska vi ha kul igen. Då får man vakna till liv ett tag. För att sedan falla tillbaka till det vanliga vardagliga. Bara jag tar mig igenom årskurs nio tänker jag nu. När började vi igentligen? juste, tre dagar sedan. Helvete, detta går inte.. Såhär blir det väldigt ofta för mig på söndagarna. En klump i magen, medans hjärnan säger att allt kommer att bli okej. Det fixar sig. Klart det gör, det är ju bara en vanlig söndagskväll. Det fixar sig. Eller hur?

Bild från idag på Meddo, det blev riktigt tufft ljus i solariet tycker vi.


Nu blir det sängen för min del.
puss.

Meddo

Datum: 2010-08-22 - Tid: 17:07:34 - Kategori:
Nu har jag och Kajsa ätit upp våra negerböllar :D riktigt gott faktiskt. Emma är på väg hit med sin cykel, för hon låste in moppenycklarna i moppen. fail x') Så vi ska faktiskt försöka våga lägga oss inne i en liten avlång burk. Även kallat solarium, det värsta är ju att det knappt kommer synas ngt ^^ jaja vi försöker iaf. Puss.

Quotes

Datum: 2010-08-22 - Tid: 14:49:25 - Kategori:

låna kajsas ps liite (:

Datum: 2010-08-22 - Tid: 13:58:17 - Kategori:


Sitter här o leker med kajsas photoshop. Måste säga att hennes ps är grymt mkt enklare att förstå än mitt. Elements 6 for the win typ (a) istället för cs4 ;)

Nu diskuterar vi att gå till meddo och sola... hmmm.... Ska vi eller ska vi inte? ;)
Eller kanske brun utan sol till imorgon, skolfoto. Vad ska man ha på sig? den vanliga frågan då va. <3

Nu har vi bestämt oss, vi ska sola, ikväll. Failar det, då blir det b u s !
puss.

good morning sunshines!

Datum: 2010-08-22 - Tid: 13:34:16 - Kategori:
Nu är vi vakna, påklädda och frukostätna ;) Dackner och Oskar drog för en stund sen, Oskar skulle dela ut reklam (stackaren) och Dackner skulle sitta i minigolfen o götta sig ^^

Så nu äre jag emma o kajsa kvar (: Vi sitter här i våra jesus christ tröjor, riktigt skönt. Somnade typ vid tre igår, riktigt mysig natt som vanligt med dessa människor. Kan väl vara så gölli o bjussa på två bilder till från gårdagens fotografering ^^





Puss.

gfgbtnyuyjlvkvjfjffjkkdskss

Datum: 2010-08-21 - Tid: 19:38:48 - Kategori:
hej.

tjosan.

svejsan.

menschoklad.

gfgbtnyuyjlvkvjfjffjkkdskss

Datum: 2010-08-21 - Tid: 19:38:48 - Kategori:
hej.

tjosan.

svejsan.

menschoklad.

@ kajsas placeeeee

Datum: 2010-08-21 - Tid: 19:32:36 - Kategori:
Helloooooooo :D
Nu har vi käkat tacos , och vi var duktiga och gjorde'et själva (a)
Jag och lorten var ute på en åker förut, o fotade ;D
Det blev massa bra bilder, och en hel del oseriösa bilder också (:
Nu sitter dacknero the hero och oggystyle doggystyle o äter menschoklad ;D aka. soft choko toffee-choklad. :)
Riktigt gott. Ikväll blir det twilightmarathon typ, hörs senare kanske :D typ... inatt, för alla ska sova här hos kajsa.
kajsa bebbe har redigerat ngra bilder. Lägger upp en eller tvåååååååå :D




Nu ska jag gå, eller ja, kajsa ska ha datan. pussar.'

Kajsa darling.

Datum: 2010-08-21 - Tid: 15:20:52 - Kategori:
Hejhå!
Nyduschad och påklädd efter 10km löpning. ;)

Nu drar jag iväg till Kajsa <3
Kameran laddad, mobilen med och twilightfilmerna ligger i väskan ;D
Detta kan inte bli annat än braooo! hörs senare, pussar! <3

Usch, irriterad blir man!

Datum: 2010-08-21 - Tid: 12:01:23 - Kategori:
Hejhå!
Idag började min dag med att jag gick upp tidigt för att åka till Falkenberg och köpa en skrotcykel ^^ Hade planerat att ha den på stationen, men.... När vi kommer fram till Falkenberg, till han som säljer cykeln.. Då säger han att han "tyvärr inte har kvar den cykeln somjag pratade om dagen innan.." Fast han lovat att den skulle vara kvar. Men istället så fick jag titta på några andra cyklar som stog ihopträngda med massa andra cyklar och annan skit i ett litet förråd. Så visade han en cykel som han hade bytt däck på och allt var det var. Däcken var alldeles för smala för själva cykeln, så det såg helt sjukt ut. Och han hade sagt på telefon att han tog 800:- för varje cykel.Det var ju ett helt okej pris för en gammelcykel tyckte jag och pappa, men när vi kom fram så skulle ha ha 1800:- för dom, för vi hade tydligen missat den lilla detaljen på blocket.se att det stod från 800:- fast han hade lovat oss det.... Skev snubbe det där. Så vi fick åka hem igen, två timmar i en bil utan en vettig anledning. Fyfan! Köp inte cyklar av honom!

Och så babblade han om att dom där mormorscyklarna hade en y-ram, fast han själv skrivit u-ram på blocket, och att det var för denna "y-ram" som dom blev 1000:- dyrare. Konstiga människor finns det alltså. Det var denna dagen ett rent bevis på.



Han luras kanske inte, men det var då något VÄLDIGT skumt över hela stället...

Nu ska jag ut och springa.
pussar.

kvällslooook

Datum: 2010-08-20 - Tid: 18:19:00 - Kategori:
Hej igen ^^
Nu är maten i ugnen, det blir fläskfile med honung och chevréost ^.^muuums !
Efter maten så ska jag dra mig mot bussen, ska se Vampires suck! Med tanke på att jag inte är världens twilight-fan, och tkr det är riktigt kul med folk som överdriver och gör nar av filmerna, så kommer detta nog bli kanoners!

Kvällen till ära har jag på mig detta ..




dagensss..........består av...

tröja - saint tropez
jeans - only
klocka - regal / ur&penn
örhängen - konfapresent ()
halsband - efva attling

Tonight's gonna be a good night, yeeaaah!

Datum: 2010-08-20 - Tid: 17:35:37 - Kategori:

Idag orkade jag verkligen inte gå ut och springa en mil. Skjuter upp det till imorgon. Jag vet att man inte ska göra så, men nu blev det så ändå. Så istället har jag målat naglarna, duschat och klätt på mig rediga kläder!

före- och efterbild^^


Dessa använde jag :) blev nöjd för att vara jag .. ^.^

Kvällens outfit kommer om en stund! :D
Nu ska jag laga mat. puss.

Bilder från idag!

Datum: 2010-08-20 - Tid: 17:10:11 - Kategori:
Här kommer äntligen lite bilder från dagen! Internet hade typ raschmani på mig, men här kommer några av alla hundra min kära klass lyckades prestera tillsammans, c:
























eriks delvis vaxade ben x)









Desssa bilder får tala för sig själva idag (:
puss.

Beachvolley!

Datum: 2010-08-20 - Tid: 10:05:00 - Kategori:

Hejaheja !
Gick upp lite sent, hoho, typ halv tio, men jag hann ändå (a) Så nu har jag ätit frukost o hunnit klä på mig, bara tänderna kvar. Idag ska vi spela beachvolley, ska faktiskt bli...... intressant? x') Eftersom att jag kanske inte är den bästa på sådant här, så ska jag vara i samma lag som , som också hon har insett att volleyboll kanske inte är något för henne heller ;) Men vi ska kämpa på ändå ! ;D



Riktigt såhär fint väder är det tyvärr inte i Kungsbacka, så idag blev det löparbrallor och en tjockiströja ;)
Jag har självklart med mig kameran, så jag kan fota lite också!!
Nu ska jag springa upp till bussen. puss!

Find me a cute qoute, and I will love you forever.

Datum: 2010-08-19 - Tid: 22:49:36 - Kategori:
Kom in i någon underlig kreativ stund, och funderade ut massa små fina ordspråk / dikter (eng; quotes)
Mest var det egentligen för att Kajsa skulle få inspiration till foto, men dom var riktigt fina. Här kommer tre :

Meeting you was fate, becoming your friend was a choice but falling in love with you I had no control over.

I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.

When you are in love you can't fall asleep because reality is better than your dreams.

Nu blir det sängen för min del. Är redigt trött. Kanske hörs imorgon.
puss.

hemma, snart träning.

Datum: 2010-08-19 - Tid: 14:15:48 - Kategori:
Hejhej!
Kom hem för ett tag sedan. Nu ska jag äta, sen blir det att åka in tidigare med bussen för att gå till gymmet med Ida Jacobsson innan träningen. Och testa mitt nya busskort ^.^

Imorgon ska vi spela beachvolley vid aranäs med klassen. Det kommer nog bli kul! Skönt iaf att vi börjar halv elva, och slutar ett! Oja! Jag är nöjd som få! Dock så börjar vi enligt schema på måndag. :(
Vampire Sucks, det är en film jag ska se med massa folk imorgon kväll antagligen, eller det beror på lite. Men alla som jag har hört med säger att den är rikitgt rolig, så det blir nog bra :')

Ha det underbart, nu ska jag äta lunch? middag? mat iaf. för hinner nog inte äta sen...
puss.



I'm still here. I'm standing where you left me.

Let's go back to school and take vacation from LIFE!

Datum: 2010-08-19 - Tid: 09:33:57 - Kategori:
Japp, det är vad vi som fortfarande tyvärr går i skolan ska göra nu... :/
Så, jag tänkte bara göra som alla andra svenska småbloggare och lägga upp en liten dagens ;D Kul huh?



tunika - saint tropez
leggings - koola anna
halsband - amorvincitomnia, byme

Ville också länka till en riktigt bra vän och duktigt fotograf ; Kajsa Bengtsson
Puss.

Pisseblöt..

Datum: 2010-08-18 - Tid: 22:35:56 - Kategori:
Hemma efter en kväll vid en fotbollsplan. Ja ni, vad händer med mig? det är en bra fråga. x) jag kände för fotboll helt enkelt. Och regn. Och kyla, på en och samma gång ^^ även lite fotande när det inte regnade. Bilder orkar jag inte lägga upp här, ni som har mig på facebook, kolla där ist. (a) en bild kan jag dock slänga upp! :D



thihi, japp. trettontrettiosju.
Bara Jag och Johannorna som någonsin kommer förstå meningen bakom dom orden. :')

en dagens kommer här dåva^^

Datum: 2010-08-18 - Tid: 12:09:26 - Kategori:

shorts - rut m.fl.
linne - jc
skjorta - broders
halsband - kissme, handgjort

Puss.

Josefine Ekmark och skolan som börjar imorgon..

Datum: 2010-08-18 - Tid: 11:38:21 - Kategori:
Hej hej!
Imorgon börjar skolan, O'herre min gud. Jag vill verkligen inte. Det kommer bli bra, träffa alla kompisar igen, men, inget kan någonsin slå denna sommar och vännerna den fört med sig! Sommaren 2010 har verkligen varit den BÄSTA!

Iaf, idag, sista sommarlovsdagen ska spenderas med Jossan! Det kommer bli kul, för det var ett tag sen jag träffade henne också :'( Hon var på väg hit nu nämligen. :D

Nu ska jag äta frukost, och funderar starkt på att låta allt Kajsa skrivit på mig med bläck sitta kvar, som minnen eller något typ x) <3
Till alla som jag har spenderat sommaren med; Jag älskar er, och säger bara ett stort feting tack för att fått chansen att lära känna er! <3


bild från vintras på min fina Jossan. ♥

Puss.

Johanna gästbloggahrhhrr

Datum: 2010-08-17 - Tid: 15:24:16 - Kategori:
Hejsan hoppsan små bloggläsare!
Nu är det så att Johanna Holmström gör ett litet gästinlägg. Ville bara påminna er om att jag var med igår till 2 när dackner kajsa emma och hedlund sleepaa over... vi badade nakenbad vid 12, det var inte alls så kallt!
Hmm.. aa jo..hej hej...nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva här..hmmhmhmh...
Aja här har ni en riktigt schnögg bild!

love yaaaahh all
Johanna

just smile, and everything will be okay.

Datum: 2010-08-17 - Tid: 13:01:27 - Kategori:






Detta sysselsatte jag mig med igår. Hade två ramar hemma som var fina. Så jag tänkte fylla dom med lite viktiga grejer :D
Faktiskt nöjd med resultatet måste jag säga :D

Isn't it obvious that I love you,
Isn't it obvious that I need you.


sleepover.

Datum: 2010-08-17 - Tid: 12:40:03 - Kategori:
Hejsan hela svenska folket^^
Nu har precis Kajsa, Emma, Jacob och Gustav åkt hem :(
Vi hade jättemysigt, i mitt uterum hela natten, kommer sakna sånt här av sommarlovet. :'(
Nu ska jag klä på mig o så. Sen ska jag till mister Heino för att träffa massa andra folk innan skolan börjar.

A hole in my heart. During summer filled with the most wonderful friends.
What will this become in wintertime. Maybe something more..?
 

memories from the best of times.

Datum: 2010-08-15 - Tid: 19:14:50 - Kategori:
Japp. det är precis vad jag fyller fram och baksidan av årets almanacka med. Alltså årets underbaraste tid. Sommaren!
Här kommer före- och efterbilder! :D

Före......

riktigt boooring almanacka..
Men efter en stunds fixande så...  !

Efter på framsidan...


och baksidan....


bilder från sommaren, som alla står för olika saker;
måsen - konfan ( jag hade den bilden på mina inbjudningskort )
bilden på mig - alla gånger jag har tittat mig själv i spgeln och sett världens nog lyckligaste tjej!
läpparna / skrattet - alla härliga skratt och sommarkärlek.
bilden på en gång med röda stugor på sidorna - från veckan i Luleå med den Bästa vännen med stort B!

Nu blir det att hjälpa mami&papi med middag!
puss.


inköp

Datum: 2010-08-15 - Tid: 15:02:09 - Kategori:

almanacka (man kan lägga in en egen framsida) 129:- bokia


tröja - sebago 795:-


örhängen - 18:- (!) guldFYND

Nu blir det Enen med Dackner, Hedlund och Johanna! <3
puss.

särö cup.

Datum: 2010-08-15 - Tid: 14:49:42 - Kategori:
Hej hej! har inte hunnit uppdatera någonting, detta beror då på att i fredags när vi kom hem, så käkade jag, och sen blev det handbollsmatch direkt. Igår var det också handboll hela dagen. Vi vann två, och förlorade två. Sedan, på kvällen var jag hemma hos Julia och badade i hennes pool ^.^ Idag har jag spelat två handbollsmatcher i a-slutspelet. Vivann första mot ett norskt lag. Dom var duktiga, men vi var duktigare ;D Så vi vann den, och sen blev det Backas 94or i semin. Dom är grymt duktiga, och har spelat tillsammans sen handbollsskolan ;) Och vårt lag gjorde första matchen tillsammans i fredags... Lite skillnad. Menmen, nu ska vi inte skyllla ifrån oss. Dom var bättre. Matchen slutade 17-7. Segt, ja.. Men vi hade som mål att inte låta dom vinna med mer än tio bollar, det klarade vi ;)

Och justja.. Nu har jag köpt min almanacka för året, även ett par örhängen och en jättefin tröja från Sebago (: bilder kommer i nästa inlägg ;D

Ha det toppen. Nu ska jag ut o bada!

Fjällbacka stad idag.

Datum: 2010-08-11 - Tid: 20:38:00 - Kategori:

Hejhoooe!
Nu sitter jag i stugan som vi hyrt här i Fjällbacka. Vi har åkt hela dagen från Sälen och hit. Jag har sovit en hel del, så nu mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår! Och det är ju bra ;) Vi kom fram för typ en timma sedan, och nu håller mamma & pappa på med maten :) Det hade tydligen regnat här hela dagen, men nu så! Nu när vi kommer så vart det soligt väder ;D Imorgon ska det också bli fint väder, så vi ska ner till hamnen och kanske shoppa lite i fjällbacka centrum. Jag såg att det fanns en Tara-butik här :D Riktigt najs!

Det är asbra här! För direkt när man tittar ut genom fönstret, så ser man vattnet typ 50 meter bort, och massa små söta röd-vita fiskebodar också! Det kommer bli mycket foto här, synd att inte  är med, :( dumma konfaläger typ x) <3
Nej, nu ska jag gå och hjälpa till lite... eller jaa... kanske skiter i det och går in på ansiktsboken istället... (a)
..Måste bara tipsa alla som befinner sig i gbg-området att besöka kulturkalaset! eller iaf modevisningarna, Lycka till på catwalken Jossan! <3

 

Prosit, igen och igen...

Datum: 2010-08-10 - Tid: 15:24:40 - Kategori:

Atttschoooo!
Så låter det här i stuga nu.. L Jag är ensam här, för dom andra skulle till Orsa bjrnpark, och jag kände inte för att gå omkring där, när jag är helt superförkyld och har feber. Istället har jag läst böcker, gått en 5 ½ km lång promenad för att köpa cosmopolitan & glamour = mer BRA läsning och ätit lunch. Tänkte att jag skulle slänga in ett sista inlägg här på bloggen från Sälen, för imorgon drar vi oss till Fjällbacka (på västkusten) Nu hoppas jag bara att det ska bli bra väder också :D Det hade varit underbart! Nää. Nu ska jag läsa om höstens mode och måla naglarna i en ljust rosa nyans från opi.





Ha det bra, pussar.

en upplevelse ; DownHill

Datum: 2010-08-09 - Tid: 20:02:33 - Kategori:
Hej hopp!
Nu har vi precis kommit hem igen. Idag har vart den roligaste dagen! Lätt! Vi åkte till Lindvallen klockan halv nio för att hyra cyklarna, vi satte på oss alla skydd som man skulle ha ( benskydd, armskydd, ryggplatta, hjälm, handskar ) och sedan cyklade vi iväg till liften! Alltså. Att cykla downhill (som i små små serpentinvägar, grus, sand, lera, sten) är det roligaste och jobbigaste (!) jag någonsin gjort! det var så grymt kul, det var som att stå där, känna alla musklerna arbeta, samtidigt som man var tvungen att vara så grymt fokuserad på vart man styrde. Hoppen var också sjukt roliga! :D vi hoppade på massa hopp överallt också, och cyklade typ på en liten stenig stig ner genom ett vattenfall! Hur tufft som helst, dock lite blött  ;) Eftersom att vi åkte hela tiden, så blev det inte någon fotografering idag typ.. En gruppbild och en bild på Tim när han var på väg upp i ett hopp var det ända jag hann med "/ Men, jag rekommenderar STARKT att åka till Sälen för att åka Lindvallen! jag ska lätt tillbaka hit nästa år! Då tänker jag åka två dagar downhill!


alla töffingar som vågade åka dh ;D
Tim, Peter, pappa, Andreas, jag (:


tim på väg uppåt, tror pappa tog kortet ^^

Nu ska jag äta middag, som vanligt vid denna tiden, och sörja att jag har feber, lock i vänster öra och snuvig som bara den x')
puss.


Climb up the wall

Datum: 2010-08-08 - Tid: 18:40:26 - Kategori:

Idag gick vi upp tidigt, eller ja... vid tio ;)
Efter frukost tog vi bilen till Tandådalen, och började våran bergsbestigning... Vi gick upp för en röd backe, det var faktiskt jobbigt! Man fick typ mjölksyra i vaderna på vägen upp. Vi tog en liten promenad där, mitt uppe på fjället och sedan gick vi ner igen. Det var ganska jobbigt i låren måste jag säga ;o Vi tog bilen till hundfjället, där bestämde jag och pappa oss för att vi skulle gå upp för Väggen ( en dubbelsvart backe - 45 graders lutning ) Det var riktigt jobbigt, eftersom att det var redigt brant också så måste jag hålla med om att det var ganska... svttigt ;) fast det tog bara 18 minuter ;o och det var 600 meter att gå. :)

lite bilder ;

Uppe på toppen, klättrade upp i sittliften.


papi när han kom upp för väggen ;)


Alla som vågade gå upp för väggen
pappa, Ralph, Tim, jag, Lucy och Peter.


me myself & I ;)

nu sitter jag här nyduschad och dricker green afternoon tea, något bra förde denna resa med sig iaf ;)
Imorgon ska vi hyra mountainbikes och åka ner för berget, vi var och kollade upp cyklarna idag, och downhill-backarna är riktigt töffa ;D det blir förhoppningsvis några grymma foton också, fast kanske inte ändå, för jag ska ju också åka.. Mamma ska inte åka downhill, så hon åker och shoppar istället :/ men, om det blir som jag vill så kommer hon hem med en grej till mej också, eller ja... om en "kånken" finns här, det borde det iaf göra :D
puss!


Sälen!

Datum: 2010-08-07 - Tid: 19:45:42 - Kategori:

Helllo my friends ;D
Idag har vi åkt resten av vägen upp till fjällen, så nu är vi framme här i stugan!
Det är en riktigt mysig stuga faktiskt, lite kul, för den ser EXAKT likadan ut som den stuga vi brukar bo i när vi är i Funäsdalen över jul :o ganska otrligt, för nu är vi i Tandådalen/Hundfjället x)

Vi har precis varit och handat och nu håller mamma och Kate på med maten, är riktigt hungrig faktiskt,
Sats-gymmet var jättebra! Så nu är jag trött i hela kroppen x) Men det är ju så det ska vara ;)
Idag när vi stannade för att käka lunch, så hittade vi ett jättefint litet ställe vid Klarälven! Tog lite bilder när pappa och Andreas kastade macka, fast ja, jag ville inte ha med stenen på bild, utan bara ringarna på vattnet (:
Bilden nedan blev ganska bra, dock helt oredigerad :D



justja! vi åkte förbi ngn rndom rolig kyrka också, en fin bild därifrån, unretouched.

ursäkta dom små bilderna, men laptopen r lite skev. ;)
nu ska jag gå och äta middag. Det luktar gooottt :D
puss.




s.a.t.s.

Datum: 2010-08-07 - Tid: 09:17:18 - Kategori:

Gomörran!
Nu har jag precis ätit grymt god frukost här på hotellet i Karlstad. Gymmet öppnar halv tio, så jag får vänta en stund på att det ska öppna.  ;) Men det gör ingenting för jag kan inte träna direkt efter frukost ^^






todays webcambilder..... x')

Sen, efter träningen så blir det att sitta i bilen i fyra timmar, för att komma till Sälen! :D
Men det kommer att bli kul, hoppas jag (a) nu blir det en kort joggingtur till och gymma på Sats.
puss.

Karlstad

Datum: 2010-08-06 - Tid: 22:42:44 - Kategori:
Hejhopp!
Nu är vi på hotellet i Karlstad, vi var precis i restaurangen och åt lax med potatis, rikitgt gott ska ni veta^^
Jag gick precis ner till gymmet för att kolla hur det såg ut, så imorgon blir det att gymma innan frukost tror jag!
Imorgon åker vi efter frukost vidare till Sälen. Vi ska bo i Tandådalen någonstans, det blir säkert jättebra :D



en sån här pryder min handled idag!
rosa plastklocka - aldora 249:-

nu ska brosh ha datorn. puss.

Höst

Datum: 2010-08-06 - Tid: 08:50:23 - Kategori:
Nu står regnet som spö i backen utanför fönstret! Jag kände att det behövdes ett höstkollage ;)


(klicka för stor bild)

armebyxa -         lindex 399:-
vingörhängen -    ginatricot 119:-
skinnshorts -       bikbok 249:-
jeansskjorta -      h&m 199:-
palladium skor -   brandos.se 799:-
solglasögon -       le specs 439:-
blus -                  bikbok 299:- 

Saker jag GÄRNA klär mig i, i höst!
Nu blir det frukost för min del, puss.


 

godmorning!

Datum: 2010-08-06 - Tid: 08:07:00 - Kategori:

Fredag morgon. Japp. Nu blev det dags att säga hejdå till en veckas roliga saker, för att göra andra ROLIGA saker! För jag hittade nämligen Sälens hemsida,och där stod det vad dom har att erbjuda på sommaren;

- DH ( downhill cykling )
- minigolf
- bad inomhus & utomhus
- fiske
- gokart
- golf
- fjällvandring
- experium (typ samlingsplats för alla möjliga saker, typ bowling, simhall etc etc.)
- GYM :D <3

Så den här resan kanske blir okej ändå :) För vi ska ju till Bohuslän i två nätter också, och när jag kommer hem, så ska jag spela Särö Cup, så det blir lite handboll med!
Jag trodde att vi skulle åkt klockan sex imorse. Så jag har sovit jättedåligt, för annars hade jag intevarit vaken redan ;) Nu hoppas jag och BER till gud att jag får komma in på gymmet i Experium, annars har jag nog inte så mkt att göra x')  Den kära minilaptopen följer med på även denna resa. Dock är ingen  med, det hade vart mycket roligare om hon hade fått följa med!





Dagens består av ;
tunika - lise sandahl
shorts - rut m. fl.
halsband - efva attling & by me ;)
rosa tygskor - chipie



Kvällens åsikter.

Datum: 2010-08-04 - Tid: 23:03:12 - Kategori:

I övermorgon. På fredag. Då åker jag till Sälen. Ja, Sälen som i vinter och skidåkning Sälen. Men nu är det så att vi har en familj som mamma och pappa känner från England här. Mina kära föräldrar tycker därför att det är klart att vi ska visa dem Sverige! Ja, jag tycker väl att man ser som allderles tillräckligt av Sverige genom att vara i Göteborg, Kungsbacka och härikring. Kanske en daytrip till Skåne möjligen. Men thats it..! Det hemska är inte över än.. Vi ska åka på fredag (observera nu att detta är den sista HELA sommarlovsveckan jag har kvar!) och kommer inte hem förrens nästa fredag! Det är helt galet!

Räck upp handen ni som håller med mig om att det är totally waist of time att åka till en skidort MITT I SOMMAREN, utan några VÄNNER eller någonting kul att göra... 

Ja, jag kände väl för att få lite medlidande. Och jag kan även meddela att jag precis sa till mamma att jag inte tänker följa med. Hon bara himlade med ögonen och sa att jag skulle gå och lägga mig, för jag var "alldeles för trött för att tänka klart".... nej. stackars mig! 
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Men jag kan lova att jag inte har ändrat åsikter om Sälen-resan!!!



Godnatt.

Kyss mej.

Datum: 2010-08-04 - Tid: 17:19:39 - Kategori:




Satt och knåpade ihop ett halsband till. Blev nöjd med detta med, inte så svårt att göra,
nu när man lärt sig hur hårt man ska banka! Budskapet är väl också ganska självklart vad det betyder.
Denna gång!

Om någon skulle vilja beställa ett budskapshalsband med valfri kejda i valfri längd och storlek på tagsen (brickan med bokstäverna på) så är det bara att kommentera i vilket inlägg som helst, så fixar jag det.
Pris beror på vilket typ av halsband du vill ha ! :D

puss.

Love. At. First. Sight.

Datum: 2010-08-04 - Tid: 14:04:52 - Kategori:


Jag gillar hemsidan polyvore.com, där kan man slänga ihop kollage och sånt hur snabbt och lätt som helst!
Denna outfit är en jag gärna har på mig nu på sensommaren! tycker om rosa jeans, helst ska dom vara ännu blekare, nästintill vita.

a drop in the ocean.

Datum: 2010-08-03 - Tid: 17:06:21 - Kategori:
Idag var jag ute med båten, till halv fyra, för då gick jag till utholmen med Dackner, Oskar och Anton :D
Nu blir det träning till klockan åtta! hörs senare, pussar <3

Erik Hassle.

Datum: 2010-08-02 - Tid: 22:14:10 - Kategori:
Idag har jag snackat en del engelska. Nu insåg jag att hjärnan faktiskt har tagit semester. Men men, det går bra ändå. Vi gick ner till havet och dom tyckte att det var otroligt fint här i lilla onsala. Sooo much space! sa dom hela tiden. Cyklade till träningen också. Vi tränade med 92:or idag, man märkte att dom var tre år äldre (och starkare).

Riktigt tufft att dom visste vem Erik Hassle var tycker jag! Han är uppenbarligen mycket mer uppmärksammad utomlands än i Sverige. Det är ju bra på sätt och vis, för han är riktigt bra! Till exempel hans låt Don't bring flowers after I'm dead.
Nu måste jag kila. Ska äta jordgubbar, för andra gången idag... They love it !

puss <3

..

Datum: 2010-08-02 - Tid: 12:37:11 - Kategori:
He came along and he spoke so sweetly,
changed everything, took my heart completely.
The best a girl can get...

konfirmation & engelska.

Datum: 2010-08-02 - Tid: 11:40:48 - Kategori:
Goodmorning sunshines!
Gårkvällen blev riktigt mysig, vi pallade inte åka ända bort till buerås, så det blev mys på finna sand istället!
Riktigt härligt folk. Kommer sakna er sjukt mycket när skolorna sätter igång igen!
VARFÖR finns skolan igentligen? jojo, man måste lära sig saker och shit, men annars alltså... bläbläblä!

KONFIRMATION däremot, det är typ det bästa som finns! Man får så grymt många nya vänner, som man inte hade umgåtts med annars. Så alla födda 96 eller senare, KONFIRMERA ER ! Låter lite väl klychigt att säga att det gjorde min sommar, men... det gjorde det ju! Sommaren 2010 har lätt varit den bästa sommaren i mitt liv!

Jaja, nu ska jag gå och rensa jordgubbar. Några vi känner från England kommer hit. Får väl iallafall försöka snacka engelska i två veckor. Önska mig lycka till! Det kan verkligen behövas.







Det blev lite dagens outfit bilder också :D
klänning - carlings (luleå)
halsband - gjort själv
armband - ginatricot + gjort själv

next - jordgubbsrensning/ätning ^.^
puss.

Kärleken övervinner allt.

Datum: 2010-08-01 - Tid: 19:04:51 - Kategori:




Amor Vincit Omnia, ja.. det betyder som rubriken säger; Kärleken övervinner allt.
Detta halsband snodde jag ihop på tio minuter, nöjd blev jag också faktiskt :D
Nu ska jag dra, ska till Oscar med massa folk ikväll. ha det bäst, puss.

it's a beautiful day! don't let it get away!

Datum: 2010-08-01 - Tid: 14:52:46 - Kategori:
Vädret blev bra trots allt! Slut på regnet nu I guess (:

Nu blir det att åka vattenskidor med systrami och victoria, kul! :D
Kan inte ta med kameran dock, för batteriet är slut... -.-
Ha det så bra, och gå ut! för det är inte ofta det blir såhär bra väder!

gammal bild, från förra sommaren (:

Puss. <3

Jewerly

Datum: 2010-08-01 - Tid: 11:35:22 - Kategori:
Smycken.
Thats the word.
Eller ja, det är iaf det jag ska sysselsätta mig med här idag.. eller iallfall en stund av idag.
Har nämligen köpt tags (för er som inte fattar, metallbrickor) som jag ska stämpla.

Nu är ju då frågan VAD jag ska stämpla på dom...
Jag vet inte riktigt. Men det löser vi :D <3

Bilder kommer snart (a)
När jag är klar då liksom (: